Afvoer ontstoppen Assendelft?

Afvoer ontstoppen Assendelft

Het ontstoppen van afvoerleidingen in Assendelft kan bij ons vanaf €72,50(ex.btw). U kunt ons inschakelen om de afvoerleiding op professionele wijze te laten ontstoppen.

afvoer ontstoppen assendelft

Onze werkwijze bij het ontstoppen van afvoerleidingen

Wanneer u ons opbelt stellen wij u een aantal vragen waarmee het voor ons zoveel mogelijk inzichtelijk wordt wat voor soort afvoerverstopping er gaande is. Het is uiteraard te begrijpen als u niet in staat bent om alle vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld omdat de afvoerleiding niet makkelijk toegankelijk voor u is.

Vervolgens kunt u een afspraak inplannen met een servicemedewerker die ter plaatse de oorzaak nauwkeurig vaststelt. De afvoerleiding kan nu op de best mogelijke wijze worden ontstopt. Hierbij maken wij gebruik van hoogstaande kwaliteit ontstoppingsmachines. Uw afvoerleiding is bij ons in goede handen en wij garanderen u een duurzame oplossing voor het verstoppingsprobleem.

Jaarlijks lossen wij duizenden verstoppingen op

Wij zijn u graag van dienst bij het verantwoord ontstoppen van de afvoerleiding. Tijdens het ontstoppen maken wij gebruik van ontstoppingsveren (automatisch) en hogedrukreinigingsmachines die uitsluitend gebruik maken van water. Deze methode is zeer effectief en bovendien het veiligst voor het milieu.

”Kunnen jullie vandaag nog langskomen in Assendelft?”

U wilt niet te lang wachten met het laten verhelpen van de afvoerverstopping. Dat begrijpen wij, want de afvoerleiding is onmisbaar in het dagelijks gebruik. Het maken van een afspraak kan bij ons op een tijdstip dat het u uitkomt. U mag ons 24 uur per dag en 7 dagen per week opbellen voor het verrichten van afvoerwerkzaamheden.

Bel: 06-28791793