Afvoer ontstoppen Bloemendaal

Afvoer ontstoppen Bloemendaal

Wie met een afvoerverstopping te maken krijgt wilt daar zo snel mogelijk vanaf. In Bloemendaal kunnen wij uw afvoer ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw). Particulieren en bedrijven kunnen dag en nacht naar onze spoedservice bellen om een afvoerleiding te laten ontstoppen.

Laat zo snel mogelijk uw afvoerleiding ontstoppen en voorkom daarmee dat de problemen zich uitbreiden. Ons telefoonnummer is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

afvoer ontstoppen bloemendaal

Wij ontstoppen afvoersystemen met de nieuwste technieken

Hoe complex een afvoerverstopping ook is, wij bieden voor iedere soort verstopping een passende oplossing. Zo ontstoppen wij hardnekkige vetverstoppingen met onze krachtige hogedrukreinigingsmachines. Nadat de afvoerleiding is gereinigd stroomt het water weer door alsof de leiding nieuw is.

Een allround ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven

Onze werkwijze is simpel. U belt naar ons telefoonnummer en beschrijft zoveel mogelijk symptomen van de verstopping. Zo krijgen wij alvast inzicht in de aard van de verstopping. Indien u geen idee heeft waardoor de verstopping door veroorzaakt wordt is dat geen probleem. Onze expert ter plaatse voert een nauwkeurig onderzoek uit en vertelt u dan wat de oorzaak is van de verstopte afvoer.

In overleg met u wordt er dan een passende ontstoppingsmethode toegepast. Mocht blijken dat de afvoerleiding een breuk vertoond, dan kunnen wij u helpen bij het vervangen van de afvoer. De werkbussen zijn voorzien van vervangend noodmateriaal en indien er meer materiaal nodig is dan kunnen wij het benodigde materiaal halen voor u.

Uw afvoerleiding dezelfde dag nog laten ontstoppen in Bloemendaal?

Wij begrijpen dat iedereen het liefst dezelfde dag nog geholpen wilt worden. Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn op een dag, verzoeken wij u zo vroeg mogelijk contact op te nemen.

24/7 service (ook op feestdagen).

Bel: 06-28791793