Afvoer ontstoppen Heerhugowaard

Afvoer ontstoppen Heerhugowaard

In de regio Heerhugowaard is onze ontstoppingsdienst actief om particulieren en bedrijven te helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Op professionele wijze wordt de oorzaak van de verstopping in kaart gebracht, waarna er een duurzame ontstoppingsmethode wordt toegepast. U zult zien dat uw afvoerleiding na korte tijd weer bruikbaar is zodra wij ter plaatse zijn.

Heeft u genoeg van die vervelende afvoerverstopping en wilt u weer zonder problemen gebruik kunnen maken van de afvoerleiding? Bel dan naar ons telefoonnummer. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week inschakelen om ontstoppingswerkzaamheden te verrichten.

afvoer ontstoppen Heerhugowaard

Wij hanteren een overzichtelijke werkwijze

Allereerst komen wij graag in contact met u per telefoon. Samen met u nemen wij dan de symptomen door van de afvoerverstopping door middel van een doelgerichte vragenlijst. Dit helpt ons om de oorzaak van de verstopping zo goed mogelijk te kunnen vaststellen. Indien het nodig is, kunnen wij u dan voorzien van een aantal noodtips (zoals bijvoorbeeld in het geval van een overstroming).

Op een dag en tijdstip dat het u uitkomt komt vervolgens onze servicemedewerker langs om de afvoerverstopping te verhelpen. Eerst wordt de oorzaak in kaart gebracht. Daarna wordt de meest geschikte ontstoppingsmethode in overleg met u toegepast.

De afvoerleiding is bij ons in goede handen. Jaarlijks lossen wij duizenden verstoppingen op met onze doelgerichte reinigingsmethode.

Wilt u vandaag nog een specialist in Heerhugowaard laten langskomen?

Gelieve ons zo vroeg mogelijk op de dag te bellen, zodat wij zoveel mogelijk mensen op dezelfde dag van dienst kunnen zijn. Wij begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk geholpen wilt worden en bieden daarom een service aan die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staat.

Bel: 06-28791793