Afvoer ontstoppen Hoorn?

Afvoer ontstoppen Hoorn

Wij bieden uitkomst wanneer u te maken krijgt met een afvoerverstopping in Hoorn. Onze ervaren servicemedewerkers ontstoppen uw afvoer in no-time, zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw onmisbare afvoerleiding. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikmaken van onze dienstverlening.

Een afvoerverstopping dient zo snel mogelijk opgelost te worden om gevolgschade te voorkomen / beperkt te houden. Onze service is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om iedereen te helpen met het verhelpen van afvoerproblemen.

afvoer ontstoppen Hoorn

De afvoer laten ontstoppen vs zelf proberen

Het zou fijn zijn als u in staat bent de afvoer zelf te ontstoppen. Bij kleine verstoppingen is het soms mogelijk om dit zelf voor elkaar te krijgen. U beschikt echter niet over professioneel materieel, waardoor u bent aangewezen op huis-tuin-en-keukenmiddeltjes die lang niet zo krachtig zijn als onze professionele reinigingsmachines.

Bij hardnekkige vetverstoppingen is er geen middel te bedenken wat de oorzaak van de verstopping kan doen verdwijnen. Mocht u überhaupt al in staat zijn om water weer te laten doorstromen, dan is het nog maar de vraag hoelang deze situatie zo blijft.

De afvoerleiding wordt door ons met hogedrukmachines en veren gereinigd, waardoor vetresten allemaal zullen verdwijnen. De afvoer zal het water weer perfect laten doorstromen zodra wij zijn langs geweest.

Zelf proberen de afvoer te ontstoppen is niet alleen erg tijdrovend, maar in de meeste gevallen zonde van uw tijd omdat het niet mogelijk is alle verstoppingen te verhelpen.

Uw afvoer in Hoorn laten ontstoppen vanaf €72,50(ex.btw)

Ons ervaren team staat voor u klaar om de afvoerverstopping voorgoed te laten verdwijnen. Belt u gerust naar het onderstaande telefoonnummer om een afspraak te maken.

Bel: 06-28791793